Holistisk coaching ved David Ssempebwa

Ved mig er en holistisk coaching et samarbejde med dig om at blive fuldstændig klar og tydelig på hvad der rent faktisk gemmer sig inde i dit hjerte og finde frem til hvad det egentlig er du vil med dit liv. 

 

Derudover er en holistisk coaching også en støtte og en guide hen imod dine drømme og det du ønsker allermest her i livet. 

 

Jeg garanterer dig at dit liv vil ændre sig, som fra nat til dag! Det er helt igennem fantastisk og jeg elsker at dele disse “nyheder” og kundskaber om universet, os mennesker, hjertet og samhørigheden, med alle dem som er klar til at høre det.

 

Jeg har igennem det meste af mit liv (dog mere specifikt og målrettet de seneste 8 år) samlet viden, læst og lært af mange af livets store tænkere, hvilket er resulteret i min helt egen og personlige udgave af “nøglen til succes”/hvordan vi mennesker ved at åbne vores hjerter kan opnå alt det vi går og forestiller os.

 

Hvis det lyder som noget for dig og du føler dig kaldet, så mærk ind i dig selv, tag en beslutning og book en uforpligtende samtale lige nu! Gør det for dig, fordi du fortjener det! 

En uforpligtende samtale er ganske gratis og uden binding. Vi får os en snak, du danner dig et indtryk af hvem jeg er, jeg vurderer om jeg kan hjælpe dig og alt i alt så finder vi i fællesskab frem til om vi er et match. 

 

Er vi et match, så sætter vi i gang og starter samarbejdet - “Let’s GO”! 

 

Skulle jeg ikke kunne hjælpe dig videre, vil jeg anbefale dig til andre som jeg evt. mener vil kunne støtte dig i din personlige udvikling.

 

* Hjerte coaching

* Business coaching

* Mastermind coaching

 

Du har altid alle svar inde i dig. Det handler om at blive bevidst om det. Du ved hvad der er bedst for dig. Altid. Gør det der føles rigtigt. 

 

Lev mere, mærk mere og lad hjertet guide dig ind i friheden.

 

David Ssempebwa

Holistisk coach
Tlf.: 25133678

Beskrivelse af de forskellige coaching former

 

* Hjerte coaching: 

 

Døjer du med usikkerhed, lavt selvværd eller måske følelsen af at det hele er lidt rodet indeni lige nu og at dine tanker og følelser har det med at tage kontrollen over dig? Ved du med dig selv at du er født til at opnå mere i livet? Mærke mere og yde mere service, sprede din glæde og leve med hjertet først?

Så tag en beslutning om at lade dit hjerte guide dig ind i friheden - Selvværd, selvbillede & følelserne er omdrejningspunktet i denne hjerte coaching.

Vi arbejder med at gøre dig bevidst om hvor og hvem du tror du er lige nu og finder med hjertet som guide frem til dit sande jeg og dit fulde potentiale - hjerte coachingen forløber over 12 uger, hvor der vil være 2 hjertegruppeopkald i ugen og 2x 1:1 online sessions.

 

* Business coaching: 

 

Er du virksomhedsejer eller har du lige netop besluttet dig for at starte din egen business og skal først til at i gang med hele processen? Ønsker du at tiltrække flere drømmekunder, arbejde mindre & tjene mere - business coaching forløber over 16 uger og udover de 2 hjertegruppeopkald i ugen får du også ét businessgruppeopkald og 4x 1:1 onlinesessions.

 

* Mastermind coaching:

 

Mastermind coaching er for dig der ønsker at transforme dit liv ned til mindste detalje og er fuldstændig KLAR til at tage det næste skridt og i tæt samarbejde med mig løfte dig selv til næste niveau.

Føl & bliv rig!! Mastermind coaching forløber over 20 uger med 2 hjertegruppeopkald i ugen, 2 businessgruppeopkald, 6x 1:1 onlinesessions og et fysisk mastermindgruppemøde inkl. overnatning og forplejning, hvor vi gennem vores hjerter connecter, skaber bånd, styrke og tillid mellem hinanden for at forberede dit nye jeg på at gå ud i verden og bidrage med dit lys, dine idéer og services og på den måde ændre verden til det bedre, velvidende om at du har et mastermind/en tribe i ryggen, som du altid vil kunne sparre med, dele holdninger og stille spørgsmål til. 

Ring og få en uforpligtende samtale på 25133678