top of page

Tantra massage

En tantra massage er en healende, nærværende og intim oplevelse, som forbinder kroppen, sindet, følelserne og sjælen.

Både under og efter selve massagen vil modtageren kunne opleve momenter af ren glæde, afslappethed og en følelse af at forstå sig selv og livet som helhed på et dybere plan.

Tantra massage er en rejse ind i sig selv, som guides i ydmyghed, med særdeles opmærksomhed og nærvær af giveren. Tantra massage er stærkt vanedannende idet de fleste mennesker i vores moderne samfund savner den intimitet og nærvær som ofte opleves i en massage.
Endvidere så kan hele følelsesregisteret opleves. Det kan være en sensation af stor lykke, latter, dyb forundring, måske endda tårer, gråd og/eller vrede og nydelse, samt diverse orgasme stadier, herunder helkrops orgasmer og en følelse af fuldkommen velvære.

Hygiejne:
Kom nyvasket (mulighed for bad efter sessionen)

Påklædning modtager:
Nøgen (tildækket med Sarong i perioder)

Påklædning giver:
Bokseshorts og/eller sarong under hele sessionen

Berøring:
Alle kroppens dele betragtes lige og får derfor lige meget opmærksomhed, kønsdele får hverken mere eller mindre opmærksomhed end øre eller lillefinger eksempelvis.

 

Personlige grænser:
Ønsker modtager ikke berøring af bestemte kropsdele, informeres giver om dette. Modtager kan altid sige fra, også under selve massagen. Dette kommunikeres med et klart og tydeligt “nej” fra modtageren til enhver tid. Det er muligt at vælge massage i auraen (i luften) umiddelbart henover fx kønsdelene, hvis modtageren ikke ønsker direkte kropskontakt på et bestemt sted.

Ring/sms for at booke en tid på 25133678

bottom of page