top of page

Om Golden Age

"Golden Age" vil sikkert frembringe mange forskellige tanker omkring betydningen. 

Fos os er betydningen klar; Vi lever i den gyldne tid. Alt er muligt for dig! 

Christina er ..

Pædagog, coach, mor ..

Jeg hedder Christina Ssempebwa, kærester med David og mor til Malaika.

Jeg er født og opvokset i en lille landsby i det sønderjyske sammen med min mor, far og lillesøster. 

Jeg blev i en meget ung alder "bidt" af heste og som 9 årig fik jeg min første pony. Det udviklede sig hurtigt til en seriøs sport og familien kørte med mig rundt til konkurrencer næsten hver eneste weekend.

Jeg er sidenhen uddannet kontorassistent, pædagog, spirituel coach og nu igang med Flow Healer uddannelsen.

 

Jeg brænder for, at hjælpe dig med din personlige udvikling. - Og det er mildt sagt!

Jeg har været igennem en kæmpe personlig udvikling som krævede hårdt arbejde og store beslutninger. Men nu står jeg her og har aldrig følt mig mere glad og landet i egen krop.

Hos mig vil du opleve at blive taget i hånden igennem en coaching, hvor målet er at lande inde i din kerne og finde frem til dine svar. 

David er ..

Leder, coach, mentor, far ..

Mit navn er David Ssempebwa. Min barndom og opvækst var meget præget af lav selvtillid og endnu lavere selvværd. DERFOR er jeg her i dag.
Jeg er her for at hjælpe dig, som har mistet troen på dig selv, dig som måske aldrig har haft følelsen af at være noget værd, dig som ingen tillid har til mennesker og verden som helhed.
Udover at studere og arbejde med selvtillid og selvværd, har jeg gennem mine mange års erfaring med bl.a. stress, angst og depression, tæt inde på livet, samlet effektive værktøjer og teknikker til bedre at kunne rumme disse psykiske tilstande og i langt de fleste tilfælde hjælpe folk til et mere lykkeligt og meningsfuldt liv med klare mål og succesoplevelser.

Jeg er derudover kærester med Christina og far til Malaika. Min lille familie og jeg har siden 2020 bygget rede i Dybbøl tæt på Sønderborg, i et fint hus i nogle skønne omgivelser, forholdsvis tæt på skov, vand og en masse plads til udfoldelse.

(Fun facts: David ejer musikstudiet Sønderbronx Records. Derudover har han medvirket i 4 kortfilm.)

bottom of page