• Golden Age

At påbegynde en proces

Opdateret: 3. sept. 2019

En ny start har altid været svær for mig. Hvad er det nye? Uvisheden om hvad der venter og hvornår det venter mig.

Jeg har længe været inspireret til at skrive. Skrive mine tanker og skrive mine oplevelser. Jeg har derfor efter mange svære overvejelser valgt, at jeg vil skrive en bog.

De mange overvejelser jeg har gjort mig, er opstået ud fra den frygt der ligger dybt begravet i mig. Frygten for, ikke at være god nok. Frygten for, at ingen vil læse min bog. Frygten for, at mislykkes.

Denne frygt er ikke blot forbundet med min kommende bog, men nu også med dette blogindlæg, for hvad nu hvis jeg dokumenterer, at jeg er påbegyndt skriveprocessen til en bog og jeg aldrig bliver færdig?

Jeg ved af erfaring fra de mange skoleår med skriftlige opgaver at alle begyndelser er svære for mig. I skrivende stund kan jeg nu se, at det ikke kun er med opgaver, men også begyndelser på andre ting i mit liv.

Jeg ved at en begyndelse ikke er til at undgå og jeg må derfor "tage tyren ved hornene" og komme i gang.


Kaffen er friskbrygget og står dampende varm ved min side. Nu er det blot at begynde.

Jeg vil løbende opdatere jer med skriveprocessen og de følelser jeg gennemgår. Dette fordi jeg ved hvor godt det gør mig, at skrive/fortælle andre om de svære ting, men også som opfordring til at I meget gerne må kommentere med jeres eventuelle udfordringer ved en proces. Måske har I allerede fundet gode værktøjer til at dæmpe en eventuel frygt eller blot de velkendte overspringshandlinger?

Jeg vil meget gerne høre jeres tanker!

Knus til jer alle


//Christina

140 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle