top of page

Det blå badeflag og et tankevækkende morgendyp

At have rådighed over vores egen tid er det mest livsbekræftende for mig. I morges tog vi et valg om, at udsætte alle gøremål for at tage til vandet og få et morgendyp. Det var ikke bare en forfriskende oplevelse for vores kroppe, men det gav os også mulighed for at reflektere over, hvor meget naturen har at tilbyde os.


Da vi trådte ned på stranden og følte sandet mellem vores tæer, kunne vi allerede mærke en form for ro og tilstedeværelse brede sig i vores sind. Tænk sig, at vi kunne få den følelse ved bare bevidst, at "placere" os selv et sted i naturen - dét kan jeg klart få optur over!


Mødet med vandet, der i øvrigt for mig har en meget beroligende lyd, var vildt sansende; koldt og alligevel dejlig tempereret, blødt og omfavnende og virkelig livsbekræftende.


Imens vi var i vandet kom vi til at tale om vigtigheden af sådanne oplevelser og indså, at vi i vores travle hverdag ofte bliver fanget af rutinerne. Rutiner og struktur er rigtig godt, især som børnefamilie, men vi glemmer måske nogle gange at drysse lidt lækkert krydderi på strukturen.


Selvom jeg egentlig synes, at vi er rigtig gode til at opleve naturen og dens kraft, så får jeg alligevel lyst til at prioritere det endnu mere.

Vi skal være endnu bedre til, at give os tid til en gåtur i skoven, fange haletudser med børnene, lytte til solsorten på vores tag, kramme det smukke træ i "baghaven" osv.

Ved at være til stede i naturen kan vi nemlig genoprette vores forbindelse til os selv og til den større verden omkring os.


Tak for et lækkert og indsigtsvækkende dyp!


Kærligst Christina Ssempebwa

38 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page