Få modet til at stå ved din sårbarhedSårbarhed er et ord, der for rigtig mange af os har mange følelser forbundet. Ordet sårbarhed kan nærmest give os et sug i maven på den ikke-fede måde.


Det at forholde sig til ordet sårbarhed og faktisk forsøge, at tage den dybe betydning ind i hjertets allerinderste kamre vil få mange til at ryste på hovedet, sukke dybt og lade sårbarhed være sårbarhed hvorefter hverdagens gøremål igen genoptages med stor iver.

.. Nu har vi det jo lige så godt, så hvorfor begynde at forholde sig til de eventuelle svære følelser?


WHY NOT???


Livet er en rejse for os alle og vi har det frie valg til at bestemme hvor vi gerne vil hen. Desværre er der mange der glemmer, at sårbarhedens rejse indeholder de smukkeste udsigter, gyldne solnedgange og fineste gourmetmad af de, i øvrigt meget flotte håndtegnede tallerkner.

.. At det så har været en forfærdelig flyvetur med turbulens det meste af vejen og en snorkende sidemakker der efter lugten alt at dømme nok også havde det en smule varmt - er der jo ingen der fortæller.


WHY NOT???


Når du går ned af sårbarhedens vej, vil du helt naturligt påbegynde en indre rejse. En rejse hvor du skal erkende og acceptere den person du inderst inde er for dernæst, at integrere sårbarheden og dit autentiske jeg i den hverdag du allerdybest ønsker dig.

.. og dette kan være en svær pille at sluge, for vi har jo ikke lyst til at udsætte os selv for den mulighed der potentielt opstår..

  • at blive såret!


WHY NOT?


FORDI DET ER HER LIVET RIGTIG BEGYNDER!

.. når vi når derhen hvor det faktisk er rart nede i maven at stå stærkt i sin sårbarhed.