• Golden Age

Jeg kan også bare droppe det..

Idéforladt, overspringshandlinger, alt for meget kaffe, for stille, alt for meget larm, god musik der sætter gange i cellerne der bevæger sig rytmisk væk fra skriveprojektet ... ...

Ingen ideer, tomme sider

... Jeg kan også bare droppe det. Hvorfor tvinge mig selv til at skrive noget? Hvorfor startede jeg egentlig i første omgang?

Tog jeg munden for fuld? .. altså med bogen (jeg elsker mad)!


Jeg sidder nu en måned efter mit første blogindlæg og skammer mig over, at jeg ikke kan fortælle jer, at jeg er godt i gang.

Det jeg kan fortælle er, at starten var hård og at processen nu er endnu hårdere.

Jeg har fået klarlagt en struktur og er påbegyndt skrivningen, men der går mange dage hvor jeg ikke rammer tasterne, hvilket er meget frustrerende. Jeg får derfor tanken, om jeg bare skal droppe det, for hvem vil overhovedet læse en bog skrevet af mig når den engang er færdig?!


Jeg har heldigvis nogle dejlige mennesker omkring mig, som støtter mig i processens mange frustrationer. Min søster, som i første omgang inspirerede mig til, at skrive denne bog er en evig støtte og jeg er meget taknemmelig for at hun vil høre det ene afsnit efter det andet, så jeg dermed kan fortsætte med at være motiveret.


Og forresten ... Danielle Steel vidste vel heller ikke om nogen ville bide på krogen inden skriveprocessen påbegyndte?!


1... 2... 3... Sæt i gang!


//Christina

23 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle