top of page

Når tankerne flyver og Universet svarer

Af Christina Ssempebwa


Kender i det, når tankerne flyver og du lige pludselig ser noget foran dig, der bekræfter dig i, hvorfor dine tanker fløj?


Jeg er gået en tur på stranden, planen var, at jeg skulle meditere til lyden af havet.

MEN på vej derned får jeg en pludselig tanke om at jeg skal lave et blogindlæg om spirituel symbolik. Jeg sætter mig i sandet og begynder at skrive om en fjer; jeg har lige læst om symboler i sidste uge, så jeg graver lige lidt dybt i hukommelsen og begynder at formulere en god tekst.

Jeg mærker virkelig helt ind i hjertet hvordan det hele giver mening for mig, som om fjerens symbolik er skrevet til mig.

Halvvejs inde i blogindlægget kigger jeg op og dér lige foran mine fødder ligger der en fjer!

Jeg kan ikke andet end at smile stort!

.. og ja, lige præcis derfor fik jeg tanken om at skrive et indlæg om symbolikken for en fjer. Jeg er ret sikker på, at det er Universet der lige skal sikre sig at jeg har styr på symbolikken inden fjerden skal vises foran mig.


ALT GIVER MENING!Men i skal selvfølgelig ikke snydes for symbolikken, der bare kommer i korte punkter, da essensen for dette indlæg pludselig fik en anden betydning for mig.


Gennem årtusinder har vi mennesker brugt symboler til at udtrykke og forstå de dybeste aspekter af vores åndelighed. Disse spirituelle symboler fungerer som broer mellem det fysiske og det åndelige og hjælper os med at opnå forbindelse og dybere indsigt.


En fjer er et symbol med dyb spirituel betydning i mange kulturer og traditioner. Her er nogle af dens vigtigste symbolikker:


1. Forbindelse med åndelige guider og budskaber.

2. Symbol på frihed og vækst.

3. Beskyttelse og tryghed mod negativitet.

4. Repræsenterer åndelig rejse og transformation.

5. Minder dig om at frigøre byrder og bekymringer.


Tolkningen af en fjer kan variere, men dens symbolik indkapsler disse elementer på vores spirituelle rejse.


.. Og nu tilbage til min meditation!


Tak for at læse med.


Namasté


17 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page