top of page

Opdag kilden til balance

I en verden, der ofte kan være præget af stress, smerte og ubalance, søger mange af os efter metoder til at genoprette vores fysiske, følelsesmæssige og åndelige velbefindende. Healing er en praksis, der har eksisteret i århundreder og tilbyder en holistisk tilgang til helbredelse, og lige netop derfor er jeg en healer der gerne vil byde dig velkommen i klinikken.

Healing er en proces, hvorved vi genopretter harmoni og balance i vores krop, sind og ånd. Det handler ikke kun om at behandle symptomer, men snarere at søge og løse årsagerne til vores ubalancer.

Jeg tror på, at vi er intelligente væsner der er selvhelbredelige, hvis blot energien kan arbejde med og i os i et naturligt flow.


Healing er mange ting og spørger jeg mig selv i dette nu, vil jeg næsten vove at påstå, at alt er healing. Alt lige fra en konkret healing på briksen til en tur i havet og en konfrontation med en ven osv.

.. Det der er afgørende for den healende proces er, at bevidstheden er der.

Når du svømmer i havet, er du forbundet med naturen, du lader dig holde og omfavne af moder jord, hvilket både kan være stresslindrende og meget mindful. En konfrontation med en ven, kan umiddelbart være ubehagelig, men hvis bevidstheden er tilstede, vil du kunne se, at det nok er dit ego eller dine traumer der taler, hvilket du derefter kan bringe til overfladen og arbejde videre med - altså meget healende.

Denne form for healing involverer arbejdet med det mentale og følelsesmæssige aspekt af vores velbefindende.

Gennem terapi, mindfulness og meditation kan vi udforske vores følelser, bearbejde traumer og skabe indre ro og balance.


Healing behøver derfor ikke altid at komme fra eksterne kilder. At pleje os selv og give os tid til hvile, motion, sund kost og positive aktiviteter kan være en kraftfuld form for healing. At skabe sunde vaner og finde balance i vores liv bidrager til vores generelle velbefindende.


Bliver du nysgerrig på om jeg kan hjælpe dig, kan du læse mere her


Kærligst Christina Ssempebwa


5 visninger0 kommentarer
bottom of page