top of page
Kvinde mellem 40 og 50 år modtager tantramassage ved David Ssempebwa i Golden Age behandlerrum i Dybbøl

Tantramassage

David Ssempebwa med klangskål i meditativt stadie efter en tantramassage

En tantramassage er en healende, nærværende og intim oplevelse, som forbinder kroppen, sindet, følelserne og sjælen.

Både under og efter selve massagen vil modtageren kunne opleve momenter af ren glæde, afslappethed og en følelse af at forstå sig selv og livet som helhed på et dybere plan.

Tantramassage er en rejse ind i sig selv, som guides i ydmyghed, med særdeles opmærksomhed og nærvær af giveren. Tantramassage er stærkt vanedannende idet de fleste mennesker i vores moderne samfund savner den intimitet og nærvær som ofte opleves i en massage.


Endvidere så kan hele følelsesregisteret opleves. Det kan være en sensation af stor lykke, latter, dyb forundring, måske endda tårer, gråd og/eller vrede og nydelse, samt diverse orgasme stadier, herunder helkrops orgasmer og en følelse af fuldkommen velvære.

Hygiejne:
Kom nyvasket (mulighed for bad efter sessionen)

Påklædning modtager:
Nøgen (tildækket med Sarong i perioder)

Påklædning giver:
Bokseshorts og/eller sarong under hele sessionen

Berøring:
Alle kroppens dele betragtes lige og får derfor lige meget opmærksomhed, kønsdele får hverken mere eller mindre opmærksomhed end øre eller lillefinger eksempelvis.

 

Personlige grænser:
Ønsker modtager ikke berøring af bestemte kropsdele, informeres giver om dette. Modtager kan altid sige fra, også under selve massagen. Dette kommunikeres med et klart og tydeligt “nej” fra modtageren til enhver tid. Det er muligt at vælge massage i auraen (i luften) umiddelbart henover fx kønsdelene, hvis modtageren ikke ønsker direkte kropskontakt på et bestemt sted.

Ring/sms for at booke en tid på 25133678

Kvindelig klient søger indre ro og nærvær i forbindelse med egen krop, sensualitet og seksualitet gennem tantramassage ved David Ssempebwa
Bevidst berøring under indledningsritual i forbindelse med en tantramassage ved Golden Age

Tantramassage forløb

Et forløb består af 10 x tantramassage,

herunder 3 x Tao, 3 x Kashmiri, 3 x Inner Alchemy og 1 x Lasya

Tao tantramassage

Tao tantramassage er en meget gammel kunstform, der ikke blev undervist uden for en meget lille og lukket kreds. Dette betød, at der var få mennesker, selv i det gamle Kina, der vidste, hvordan man udførte en Tao tantramassage. Selvom denne kunstform har overlevet gennem tiden, er der få anerkendte institutioner, der underviser i denne form for massage.

Denne type massage bruges til at genoprette Qi (livs- og seksuelle energier) og blev udviklet specifikt til at hjælpe med at lindre stress og forbedre seksuel vitalitet.

Tao tantramassage er en anerkendt massageform skabt af de gamle oplyste taoister. Den fortryllende duft og magi i form af oplysning flyder igennem denne kunstform.

Inner Alchemy tantramassage

Inner Alchemy tantramassage formidler gammel visdom og moderne viden, der både er terapeutisk og nydelsesfuld. Udvid din bevidsthedstilstand gennem den intense vækkelse af seksuel nydelse og dyb modtagelighed. Ved brug af bevidst berøring, energiarbejde og nydelse tilbydes en unik oplevelse, der balancerer og integrerer alle niveauer af væren - fysisk, mentalt, emotionelt og spirituelt.

 

Inner Alchemy tantramassage er smuk, intim, sanselig og sikker. Dette giver mulighed for at give slip på sindet og opleve en ny tilstand af væren, hvor man har en følelse af frihed, indre opmærksomhed og glædelig udvidelse. Kroppen og sindet slapper af, og energikanalerne åbner sig ved at arbejde med åndedræt, lyd, bevægelse, marma-punkter, strækøvelser, energiarbejde og langsom, sanselig globaliseret berøring. Denne kombination af metoder dyrker, cirkulerer og stimulerer seksuel livskraftenergi. Dermed føles behagelige fornemmelser over hele kroppen, der udløser en intens strøm af erotiske energier, mens man er fuldt til stede og afslappet i den uendelige bevidsthed.

 

Inner Alchemy tantramassage blev skabt af Maria Fazzingo, Dharmaraj og Ma Ananda Sarita gennem deres kombinerede års erfaring med tantramassage.

 

I en Inner Alchemy tantramassage er der mulighed for at tilvælge prostatamassage/anusmassage til både mænd og kvinder og giver mulighed for at opleve mønstre vedrørende intimitet, åbenhed, evnen til at forblive til stede i din krop og evnen til at være afslappet og fuldt bevidst, selv når du oplever intens energi eller følelser. Denne tantramassage kan være dybt helende for indre blokeringer og gamle traumer og tilbyder ny energi og nye perspektiver.

Kashmiri tantramassage

Et smukt og sanseligt massage-ritual. Kashmiri tantramassage stammer fra det nordlige Indien, fra traditionen inden for Kashmirisk Shaivism. Den forener hjerte, krop og ånd og aktiverer og renser chakraerne.

 

Hele kroppen berøres på en sanselig måde, uden at give enten mere mindre opmærksomhed på et enkelt område af kroppen. Du vil kunne opleve en dyb forbindelse med dig selv, samt en åbning af den indre sanselige strøm af livsenergi.

 

Denne massage giver dig mulighed for at nå din inderste kerne, din indre ro. Den giver dig mulighed for at opleve en dyb følelse af tryghed og enhed. Kashmiri tantramassage kan være ekstremt helbredende og er meget nærværende og sanselig. Endvidere har denne massageform til formål at skabe et trygt rum til at udforske og kigge dybt ind i det indre barn.

 

En gammel tantramassage-metode skabt af mestre inden for Kashmirisk Shaivism traditionen.

Lasya (dans) massage 

Lasya massagen blev skabt af Jan Den Boer, som igen blev inspireret af Daniel Odier’s Tandava meditation.

 

Lasya er en dans, meditation, massage og bevægelse i et. Denne form for massage tuner os mennesker til at finde hjem og komme i tæt harmoni med den universelle bevægelse der altid er til stede. Den helt fine og subtile energi og bevidsthed der bevæger livet og får alt til at cirkulere i livets store kredsløb. 


I alle massageformer er det muligt at til- og fravælge yoni/lingam massage.

Pris: 9000 kr. (mulighed for afbetaling).

bottom of page