top of page

Vidnesbyrd

Direkte fra sjælen

Kvinde, 51 år
..........
Bach Blomsterdråber

Har stor glæde af Bachs blomstermedicin. Jeg er den der bekymrede hønemor, i alt for voldsom grad, at det begyndte at gå ud over min hverdag og familieliv. Efter at have taget dråberne 1 måned, kan jeg mærke at det har hjulpet mig så meget, at jeg kan håndtere mine bekymringer så de ikke tager overhånd. Jeg kan varmt anbefale Bach Blomsterdråber til andre. 🙏

Kvinde, 24 år
..........
Selvværdscoaching

Jeg har levet med diagnoserne 'depression' og 'angst' i 8 år, her igennem har jeg været ved adskillige psykologer og psykiatere. Jeg har med tiden opgivet, da det var den samme rutine "piller og tid" samtalerne var netop det, samtaler, intet mere intet mindre.

Jeg har efter én udfordrende session med David, åbnet mere op end ved nogen af de uddannede. Sammen kom vi frem til vejen mod roden til mine udfordringer. Dette er helt sindssygt, han formåede at gøre hvad de professionelle ikke var i nærheden af efter flere år.

 

-David er ærlig og ligetil, du ville ikke blive behandlet med fløjlshandsker, men du får præcis hvad du har brug for. En forstående og aktiv støtte til vejen frem.

bottom of page